WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 4.00 /5

a-squared Anti-Dialer 3.5 me Dial-up Lidhje të sigurt

a-squared Anti-Dialer 3.5, për të dërguar një faks, internet ose me dial-up lidhje të lidheni me një program për ata të cilët. Duke përfituar nga vrima të sigurisë në tuaj dial-up lidhje me një të huaj të thirrur numrin në llogarinë tuaj dhe tuaj që çon në rritje të rrezikshme në software që ju ndihmon për të mbrojtur sistemin tuaj kundër. Kategori: Antidialers, Security Sistemi Operativ WINDOWS.

a-squared Anti-Dialer 3.5 image
A-squared Anti-dialer 3.5

shkarkuar

  • Licencë : I lirë
  • Version : 3.5
  • Madhësia : 3,80 MB
  • Sistemi Operativ :
    • WINDOWS
  • Sistemi Operativ Version : Vista/2003 Server/WinXP
  • Prodhuesi :
  • Data E Rinovuar : 2015-02-13